2019 Zelfliefde challenge - Inschrijfpagina

De Zelfliefde Challenge 2019

Ontdek in 5 dagen hoe je van zelfliefde jouw superpower maakt 

Ja, ik wil mijn super power claimen! 

De zelfliefde challenge gaat maandag 21 januari 2019 officieel van start! 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Tijdens de Zelfliefde Challenge ontdek je hoe: 

100% weer de leiding kan nemen over jouw leven

Waarom jij nog niet jouw droom leven hebt en wat je hier voor moet veranderen 

Hoe je keuzes maakt vanuit liefde (ipv uit angst)

Vaker liever bent voor jezelf 

Je grenzen kan gaan stellen

Los te laten wat anderen van jou verwachten en voor jezelf te kiezen

Yes! Ik wil mijn plek claimen

Na het mega succes van de afgelopen challeges heb ik besloten om dit jaar weer een hele nieuwe challenge te doen!

Tijdens de online zelfliefde challenge krijg je een week lang:

❤ Elke dag een video training op IGTV die dieper in gaat op dit concept

❤ Elke dag een mail met extra waardevolle informatie en video's

❤ Een challenge waardoor je kans maakt op een retreat in Bali  

❤ Een afsluitende training over keuzes maken vanuit liefde  

Wat de deelnemers van vorig jaar zeiden: 

" Ik heb me tientallen keren ingeschreven voor challenges maar ik hou het nooit vol of ik haak snel af. Teveel informatie of te zweverig. Bij deze challenge bleef ik tot het einde mee doen en het heeft me zoveel laten inzien. " -Truus 

"De inzichten van deze week waren zo waardevol, de filmpjes heel fijn om te bekijken en de challenges heel toepasselijk. Dit is de eerste challenge die ik ook echt heb meegedaan en waarbij ik echt verandering voelde." -Yoni

Over Nadja van Osch

Ik ben mama, spreker, coach en mindfulness & zelfliefde expert. Ik help je om jouw ‘niet goed genoeg stemmetje’ mindful te managen en weer terug te komen naar zelfliefde.

Vijf jaar geleden kwam ik zelf in een depressie terecht. Ik werd constant gedreven door het gevoel niet goed genoeg te zijn. Ik was vooral bezig met een perfect plaatje te vormen en verloor mezelf in het proces. Door zelfliefde en mindfulness heb ik mezelf weer teruggevonden en beheerst dat stemmetje mijn leven niet meer. Ik heb de relatie met mijzelf en mijn gedachten veranderd en daardoor veranderde mijn hele wereld om mij heen. 

Ik heb nu mijn sweet spot gevonden en woon met mijn familie aan het strand, reis de wereld over en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik leef nu het leven waarvan ik hiervoor alleen maar had kunnen dromen en dit is precies wat ik ook voor jou wil!

 www.nadjavanosch.com

www.instagram.com/nadjavanosch_