2019 Zelfliefde challenge - Inschrijfpagina

De Zelfliefde Challenge 2019

Ontdek in 7 dagen hoe je van zelfliefde jouw superpower maakt en de controle neemt over jouw ‘niet goed genoeg’ stemmetje.

De zelfliefde challenge gaat maandag 21 januari 2019 officieel van start! 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Tijdens de Zelfliefde Challenge ontdek je hoe: 

Jezelf toestemming te geven volledig jezelf te zijn

Het nu staat met jouw zelfliefde level

Je meer vertrouwen krijgt in jezelf 

Je keuzes maakt vanuit liefde (ipv uit angst)

Vaker liever bent voor jezelf 

Meer in jezelf te gaan geloven

Helder te krijgen wat jij echt wilt

Los te laten wat anderen van jou verwachten en voor jezelf te kiezen

Na het mega succes van vorig jaar heb ik besloten om dit jaar weer een hele nieuwe challenge te doen!

Tijdens de online zelfliefde challenge krijg je een week lang:

❤ Elke dag een video training met een zelfliefde oefening

❤ Toegang tot de High vibe pop-up Facebook groep

❤ Dagelijkse LIVE groeps coaching met mij

❤ De mogelijkheid om kans te maken op te-gekke (zelfliefde) prijzen  

Wat de deelnemers van vorig jaar zeiden: 

" Ik heb me tientallen keren ingeschreven voor challenges maar ik hou het nooit vol of ik haak snel af. Teveel informatie of te zweverig. Bij deze challenge bleef ik tot het einde mee doen en het heeft me zoveel laten inzien. " -Truus 

"De inzichten van deze week waren zo waardevol, de filmpjes heel fijn om te bekijken en de challenges heel toepasselijk. Dit is de eerste challenge die ik ook echt heb meegedaan en waarbij ik echt verandering voelde." -Yoni

Over Nadja van Osch

Ik ben mama, spreker, coach en mindfulness & zelfliefde expert. Ik help je om jouw ‘niet goed genoeg stemmetje’ mindful te managen en weer terug te komen naar zelfliefde.

Vijf jaar geleden kwam ik zelf in een depressie terecht. Ik werd constant gedreven door het gevoel niet goed genoeg te zijn. Ik was vooral bezig met een perfect plaatje te vormen en verloor mezelf in het proces. Door zelfliefde en mindfulness heb ik mezelf weer teruggevonden en beheerst dat stemmetje mijn leven niet meer. Ik heb de relatie met mijzelf en mijn gedachten veranderd en daardoor veranderde mijn hele wereld om mij heen. 

Ik heb nu mijn sweet spot gevonden en woon met mijn familie aan het strand, reis de wereld over en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik leef nu het leven waarvan ik hiervoor alleen maar had kunnen dromen en dit is precies wat ik ook voor jou wil!

 www.nadjavanosch.com

www.instagram.com/nadjavanosch_